5 månader

publicerat i Filip uppdatering;
tiden går så fort, växer så det knakar.
idag har vi varit på baby på bibblan elias och jag, även 7 andra mammor och barn kom dit...himlans trevligt när nått anordnas tycker jag! så man får se vilka bebisar som finns här runt om kring! annars så har elias döpts i tuna kyrka i lördags 29/9. fått de bästa egna faddrar precis som filip har sina bästa. 4 fina faddrar har vi till våra barn, så glad att ha er alla med i våra barn liv! <3
 
filip fick oxå massa beröm av hans ena pedagoger som är på hans avd. tycker att han vuxit så mkt. nu under sommaren allt funkar så bra och han sköter sig så bra.. har han ju gjort innan oxå men en massa av allt de där spralliga har vuxit bort och han har blivit stor på nå sätt kan jag själv tycka oxå. men blir nog inspirerad av alla stor barna som är runt:) jo nu när man varit hemma så ser man ju på ett annat sätt vad mycker som har hänt under detta år i hans utveckling....fantastiskt att man får vara med på den färden !
 
elias på 5 månaders dagen 28/9-2012
han ser så full i bus ut på den bilden! älskade lilla bäbis och lillebror!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av momma:

Ja Filip var så duktig kyrkan, även om han var förkyld så tror jag han kände att det var nått speciellt som hände. Kände högtidlighet.
Elias var också glad och go....kan det vara en familjegen?

Svar: var nog ingen förkylning, blev bättre sedan han varit på toaletten i f-hemmet...hade nog inte gjort nummer 2 på ett par dagar så de var nog kanske stopp därför han inte var så hungrig till frukost men kunde äta lunch å fika...för sen försvann feber och han busade hela kvällen!ja de var nog spännande och träffa prästen å allt runt omkring:) ja goa mysiga barn har vi, är väl därför man glömmer så fort då de varit gnällig eller trotsig:)
Acca

Kommentera inlägget här :