fredag igen då...

publicerat i Elias Uppdatering;
oj oj så veckorna bara springer iväg....trist att de går mot den mörka årstiden nu men samtidigt mysigt att man kan få börja tända ljus å mysa lite!
idag har jag och barnen varit ledig tillsammans och vad passade då bättre att hitta på än en dag hos bästa familjen lilliesköld där oxå mamma å barn var ledig:) mysigt har vi haft, ätit lunch busat,tjurat,grinat, skrattat och fikat...ja vi har nog hunnit med lite av varje som hör dagarna till. underbara fredag!!
 
jag har även hämtat ut mina nya glajjor idag och jag är så nöjd! vänjer mig mer och mer:)
 
nu har äntligen taket blivit klart i biorummet oxå så nu äre väl kanske bara lite roliga snygga lampor kvar att fixa innan rummet kan klassas som klart åtminstone i mina ögon:) i en ljud och bild tokig killes ögon blire nog aldrig klart :P
 
elias har legat på mage i kväll på golvet och blir som vanligt arg men så fort man vänder tillbaka honom till rygg så vänder han runt på en gång igen...men han försöker ta sig framåt för han kommer upp å putar med rumpan men då åker ju huvet ner i golvet ist. men snart kanske han får in tekniken för att komma framåt vilket de blir ålande eller krypande:) söt fisen våran!
 
ne nu blire lite mys i soffan med stora hjärtat!

Kommentera inlägget här :