inredningsparty och egentid!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
japp idag har mamman fått vara bara Anna-Carin för några timmar....riktigt skönt å har nog lärt mig slappna av mera nu då de var andra gången att vara ifrån lill prinsen som faktiskt fortf. ammas...dock har han nu fått lite mera ersättning då de kanske börjar vara slut på det här med amning....vi får väl se:)
var iaf. på ett zelected by houze party hos annan här borta på gatan. mycket fina saker hade tjejen med som höll i själva visningen och anna hade suuuper gott fika:)
 
när jag kom hem så hade janne fått sig en helg öl,fira att de är långt ledigt nu så jag bad om ett glas rött jag då för att passa på å fira lite jag med....blev visst 2 glas innan min lilla flaska är slut, dumt å spara en slatt i en 1liters flaska :P
 
lite ont i halsen har jag idag men hoppas de ska försvinna snarast då de blir bastu och mys på bästa gärdegården imorron!
 
nepp nu ska jag kika lite om jag hittar nån billig bumbo stol....kanske nån av er läsare som har en? elias verkar vilja sitta mer nu å försöka resa sig då han sitter fast i babysittern....fast kanske funkar bra med matstolen oxå förstås...är ju bara en persiod innan  han blir riktigt stabil å kan sitta själv på golvet. funderar och funderar om hela tiden hur vi ska göra med filip å hans tripp trapp stol, ska han få ha den kvar eftersom det är hans eller ska lillebror få ta den som sin istället för ikea stolen, men ska filip få sitta på en stor stol eller ska han ha en liten högre eller ska elias få  en egen tripp trapp? fast de är ju så dyra och vill ju förstås ha en ny till honom oxå då isf. för de fick ju filip....jaja frågorna är många, blir väl bilstolar till dem båda först kanske:)
kanske får bli julklappar och presenter det...bilstolar och en tripp trapp:)

Kommentera inlägget här :