blogga lite först!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
sen läsa lite family living:)
 
har precis sörplat i mig dagens andra kopp kaffe, gott vare men om man blir nå piggare vette tusan. funkar då inte på mig iaf. slank även ner en chocolate chip cookie....Ooops:) inte fika så mkt. så behöver jag inte baka så mkt. till dopet :) vet inte än hur många som kommer då alla bjudna verkar vänta till sista dag med att anmäla sig:( men det är ju 6 dagar kvar så, bara ha lite is i magen:)
 
idag har vi lämnat sjukstugan bakom oss och storebror är lämnad på förskolan.....var lite blygis då han kom dit, har ju inte varit där på mer än 1 vecka så de är klart...blir nog bra:) lillebror sover just nu men innan de så låg han på täcket här på golvet och fick då till vändning åt även vänster så nu kan han vända åt både vä och hö för att komma på mage...då äre bara öva vidare för att komma tillbaka på rygg oxå eftersom han efter en stund blir arg då han inte kommer tillbaka och man då får dit å vända på honom...sen blinkar man å rätt om de är så är han tillbaka på mage igen å efter en stund samma visa....ja så håller det på:) tänk att han nu är 4 1/2 månad, vart tar tiden vägen? har börjat med smakupplevelse av mild havregröt och tänkte prova potatis och palsternacka idag eller morot:)
annars så sover han ofta en lång stund på fm el mitt över dan och sedan en kortare på eftermiddan. idag när han tittade i spegeln så log han och skrattade lite då han såg sig själv för första gången:) innan så har han bara tittat och inte varit så intresserad.
 
igår var de janne´s födelsedag! blev middag och efterrätt hos underbara familjen lilliesköld...gott som vanligt! sen försökte jag lägga mig i tid redan kvart i 22...och var sedan upp vid 00 och matade lillebror och igen vid halv 3 tror jag klockan var.....hade himlans lite plats i sängen då även filip sov hos oss å då han hade växtvärk och inte kunde komma till ro och sova nå bra i sin säng.. känner mig hyffsat pigg idag men ska nog försöka få nå fler tidiga kvällar:) vet ju att man inte kan sova igen förlorad sömn men man kan ju pigga på sig lite iaf. så de inte blir värre:P
 
 
nepp nu blire läsa lite tidning å vila i soffan medan liten fortf sover!

Taggar: smakupplevelse;

Kommentera inlägget här :