lite bilder från idag

publicerat i Syskonen bus;
 
Jag och Filip när vi var klädda och klar för avfärd till Borgsjö kyrka och lilla Linnéas dop, trist väder då de regnat mer eller mindre hela dan men prinsessan för dagen strålade av glädje så vad gjorde de väl att solen lyste med sin frånvaro!?! sen när vi kom hem och åt middag så fick Elias sin första smakis som bestog av mild havregröt. nått som han verkade gilla....men var nog konstigt att få nått annat än D-droppar på sked in i munnen:) men han satt där i babysittern å såg så bedjande ut och tuggade å följde med stora ögon våra tuggor så tänkte att han kan nog få börja så smått....köpte med gröten hem från ica i eftermiddag:) läste på bloggen igår att filip var nästan 4 mån när han fick smaka sen gjorde ju vi ett uppehåll där och började inte med matsmakis förrän vid 5 månader tror jag... så han ska nog få lite smakis vid frukost eller lunch...tror han kan gilla att få lite mat eftersom han är så pass mycket med lixom.
idag blir även filip 3 år och 8 månader...HJÄLP våran bebis blir snart 4 år....4 månader går fort det, vilket betyder att om 7månader så blir vår minsta bebis 1 år.
 
ne nu tror jag det blir natti natti så vi orkar busa på drakborgen imorgon, var ju något som vi hade som "pris" för filip i hans jakt att samla stjärnor på resan mot blöjfri här i våras....sen har de inte riktigt kommit nått bra tillfälle att åka dit så imorron äre dags att vara där till öppning, är nog bäst det om detta väder ska fortsätta!
 
tjing!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carola Johansson:

Så fina bilder på dig och grabbarna! Kramar till er

Kommentera inlägget här :