söndag med massa bus!

publicerat i Syskonen bus;
ja dagen idag började redan 07:40....å aldrig har de väl hänt att vi klivit upp å gjort morgon i den här familjen före 08:00....kan ju ofta vara vaken men ligga å mysa i sängen hela familjen! men idag  var ingen vanlig söndag utan vi skulle till drakborgen å busa med kim,elisabeth,oscar och tommy så barnen skulle få springa av sig och filip han hann bara ta av sig jackan så tjopp så var han i väg å busade och han vart alldeles extas så först var han här och innan man hann blika så var han där...så höll han på en stund innan han lugnade sig å kom ner på jorden:) sen busade de nån stopp till de var dags för lunch där runt 12...klockan 14 tror jag vi kom därifrån...4 timmar alltså:) filip var super duktig att gå på toaletten, var väl de jag var lite nervös för då han kanske skulle glömma bort sig i leken men påminde man och följde med så gick ju allt kalas! sen så fick han köra motorcykel själv för första gången eóch fixade ju de galant! stora duktiga killen våran! vi träffade även henke med mamma jenny och pappa anders när vi skulle gå in, henke skulle dit och lämna sina nappar till draken idag...de hade gått jättebra för honom och tom krama draken....filip däremot vart lite små skraj tydligen för den stoora draken...han skulle ju inte lämna några nappar men draken gick runt och vinkade till barnen.....fast han sa faktisk då vi åkte därifrån att han inte hade kramat draken....men jag sa att de får du kanske göra nästa gång  han är där! sen så träffade filip även nelly där så de härjade oxå runt massor!! filip har träffat massa kompisar och busat massor!
 
sen var vi på team sportia och kikade lite på deras cykel rea, efter det så for vi till jysk och köpte en tåg låda till elias leksaker så vi kan samla dem nånstans:) efter det så for vi vidare till familjen isberg där vi åt middag tillsammans å barnen busade lite mera!
 
en underbar dag har vi haft, soligt å fint väder, vi hann hem precis innan himmlen öppnade sig å världens regnskur kom.....höll väl på någon timme men nu har regnet slutat.
 
nepp en dusch på det här så kan man kanske komma i säng i tid!
 
 
elias har förresten nu ikväll försökt lite mera att ta sig runt, de är nog inte långt bort...

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jenny:

Du får bilder imorron..
Kul att äntligen ses lite!

Svar: ja de var jättekul att ses å så precis att vi alla skulle på samma ställe:) åååh roligt med bilder....ja just du hade ju kamera med dig:) du får gärna skicka till acca.e@bredband.net adressen då:) hoppas de gick bra på kalaset! ses å hörs, hoppas få våra fina kläder imorron!
Acca

Kommentera inlägget här :