stormen fortsätter

publicerat i Elias Uppdatering;
 
 
 
både inne och ute...mest ute, inne har de lugnat ner sig nu ( mamma och 3 års trots) idag har filip faktiskt lugnat ner sig strax innan lunch åt sedan bra och nu myser vi i soffan med lite fika! man kan väl smöra för barn oxå va !?! :)  innan imorse så slutade de med att vi båda grät sonen av att han inte fick göra som han ville och blev till sagd och mamman för att hon är så trött så ögonen ser 2 månadagar i veckan och bara inte orkade nå mer med en onge som inte lyssnar på nått av vad man säger...när ska detta ta slut? sen kommer en skön kommentar "de här är min lillebror, inte din!" och han talade även om för lillebror att mamma var lessen.
 
idag på förmiddan så har även Elias vänt sig själv för första gången från rygg till mage!! hurra, duktiga stora killen! han har grubblat på det där hela veckan tror jag:) var väl natten mellan mån och tis som jag hittade honom gnölandes i framstupa sidoläge i sängen och sedan dess har han inte kommit längre förrän idag och då gjorde han det 2 gånger...men sen blev han trött och sover nu sin första lur för dagen! det är som syster/moster säger han är en riktigt grubbel gubbe! men de är väl så att de blir bäst när man funderar lite och inte gör nått förhastat! <3 eftersom då även storebror var lite tjurig där i samma veva så hann jag inte vara med me kameran och dokumentera som jag gjorde när filip var liten....men har lite efter bilder tagna med mobilen! vem vet de kanske var därför han vände sig för vi skulle titta på honom å bli sams:)
 
igår kväll så bakade jag chokladbollar (kallas ibland även negerbollar står det i min 7 sorters kakor bok)
 
här kommer lite bilder då!
 
 
 
 

Taggar: vända från rygg till mage första gången;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av momma:

Kolla på mittenbilden här Kana...är ju du precis fast du spärrade inte upp ögonen som Elias gör.
Elias kommer bli en go och glad kille som sin mamma..hänga henne i bena när han börjar krypa. Trotsen kommer när han vill ha moppe...
Ha tålamod med Filip han kommer snart vara en go och glad kille igen...( fast han är ju det nu också ) Han har för mycket energi för att vara inomhus.

Kommentera inlägget här :