första födelsedagen, JA Elias fyller 1år idag!!!

publicerat i Elias Uppdatering;
ja tänk att 03:33 28:de april för 1år sedan föddes vår andra fina prins! tiden har gått så fort, men de har varit ett händelsefylllt år med glädja tårar,glada skratt å gråa hår:)
 

 
lite bilder från månader som gått!
 
GRATTIS GRATTIS ÄLSKADE UNGE på din första födelsedag av många många många!!

dopets dag i tuna kyrka

publicerat i Elias Uppdatering, Filip uppdatering, Mitt liv som jag ;), Syskonen bus;
japp idag har vi varit i Tuna kyrka för att fira dopets dag tillsammans med många andra familjer och faddrar, en familjegudtjänst där man fick hämta hem ängeln som man fick hänga i dop trädet när man haft dop. en fin gudtjänst och en rolig grej att göra från deras sida för att få in yngre besökare i kyrkan mellan varven:)
även syskon som inte var döpt i församlingen eller av annan anledning inte fått någon ängel (kanske döpt innan de infördes) fick oxå en ängel om man sa till efter gudstjänsten... så de gjorde vi så att även filip skulle få en. de är ju så fina! sen så passade jag på att fråga om man dop ljusstaken fanns att köpa, ville ha en lika dan till filip för de hade så fula, omoderna i borgsjö när han döptes -09, och har sett att även dom har sånna i smide nu. så har tänkte ringa dit å höra om man kunde få nytt ljus å stake men har som inte riktigt kommit mig för....men då så sa prästen att jag kunde få en sådan här. så idag har vi nästan storhandlat i kyrkan:) nu får båda stakarna och änglarna stå på sideboarden i vardagsrummet.....fin fint blev det! Emse, Peppe och barna var oxå med då de stog medbjudna i inbjudan och de är Elias faddrar.
sen så åkte vi hem hit och hade lite utebus, fika och då kom även Filip hem från hallsta med farfar och farmor. så en gunga till ställningen och dubbelgungan har nu kommit upp....elias ska få en egen gunga när han fyller år av farfar och farmor så han fick vänta lite med å gunga...men syntes han ville oxå, höll i han så han fick gunga med filip på dubbelgungan ist. gillades:) grillat till middag och efter de tog jag med mig emse på lite cirkelträning så vi fick svettas å träna bort fikat som vi fick i församlingshemmet:)
 
nepp nu blire natti natti!ögonen klivar av linserna och imorron äre dags för prommis till kyrkis i vanlig måndags ordning:)
 

1 vecka eller 7 dagar......spelar ingen roll

publicerat i Elias Uppdatering;
hur man än säger så är de precis så nära det är tills vårat lill bus fyller 1år. tänk vad tiden gått fort och vad mycket vi har varit med om med våra bus pojkar. ett helt fantastiskt år har vi haft.
 
igår var vi till Elias faddrar även kallad emse och peppe:) emse fick uppdrag att knäppa lite kort på mini prinsen för å se om vi fick till nått till tidningen och de fick hon ju såklart till så nu är annonsen inskickad så håll utkik.
tänkte lägga upp en annan bild här på elias, sista veckan som 0 åring!
 
(19/4-13 fotograf Emse)

lite uppdatering:
han har nu 2 tänder nere som är riktigt framme, 2 uppe som är så gott som framma, en på vardera sida nere som är som små ljusa piggar och visst 1 till uppe så nu när de väl börjar komma så ploppar de upp alla på en gång....inte undra på att de bara forsar dreggel ur munnen och att #2 varit lös i en evighet, men de har vi fått lite ordning på nu med majs/havre välling.
använder 80-86 i kläder, fötterna är 11,5 cm och använder 21 i skor
tycker om att busa i filips snurr/gömma stol
kan sedan 1 1/2 månad klättra upp för trappor. ( var då han gjorde det första gången hos Anki iaf)
 

3/4-13

publicerat i Mitt liv som jag ;);
onsdag och kväll....slapp i soffan efter både prommis, bus med barnen, hackat is med järn spettet i backen,tränat 50 min cirkel....phuu känns i armarna nu:) var lite nya övningar oxå, några var borta och några bytt plats till min stora sorg men förstår varför de fått byta plats...
 
elias kryper nu mer och mer sedan nu i påskhelgen. 11 månader, går riktigt bra oftast när man håller honom i en hand.
 
ne nu lite slapp!

dan före doppare dan! hittade ett gamalt inlägg som inte blivit upplagt från julen 2009

publicerat i Mobilblogg:;
och idag har vi hunnit med massor. janne har jobbat som vanligt men kom hem med mats vid halv 10....sällskapade med oss 30 min. sen så somnade filip och sov till halv 12 då nelly och evelina ringde på dörren...då blev de öunch för de båda barnen...filip var väldans matfrisk som vanligt men nelly var ovanligt kinkig men banan och en macka gick iaf. ner. kanske nå tänder eller så på G hoppas de för mamma evelina´s skull! *kramar om*
sen busade barnen som aldrig förr och då de gått hem så tog filip en tupplur på 30 min...sen kom pappan hem till allas vår stora glädje!
då passade mamman på att ta en dusch, och sedan börja rulla in mot staden...skulle göra stopp i birsta för att köpa mat till kissarna och hämta mina älskade byxor plus lite annat:) sen vidare mot parkerings garaget i stan...tänkte så bilen skulle få stå med värmare å tina av lite...var sedan till therese för att bli finare i håret....ångrar nu att jag inte tog en före bild nu när jag tagit en efter bild.....men de vart en helt ny anna-carin som gick där ifrån....Made By Tess! lika nöjd som alltid med andra ord! saknar ju även min anna som är hemma å myser med sin lilla goa jänta!
när jag var klar hos frissan så for jag till ica maxi för att handla de sista och lite andra nyttogrejor. var väldans ur plockat på hyllorna...tom slut på Oboý refill påsar..
har sedan jag kom hem fixat världens finaste gran...förstår inte hur jag kan va så bra att de blir lika fina varje gång...(då vi väl har en stor gran) kanske beror på att de görs i källaren...haha tog upp pyntet oxå men måste nog förnya pyntlådan till kommande år....blir väl gran varje år nu framöver kan jag tro med barn i hushållet!
har sedan slagit in klappar och gjort rocky road...funkade bra utan premium 70% choklad oxå men kanske hade blivit ännu bättre om de varit som de ska och då även med mini marsmallows...men de har varit slut på ica i veckor:( gott gott blev det iaf.
janne har gjort skinkan ååh de lukar så ljuvligt!!

gud så de kliar och små sticks överallt av håret.....:(

tack snälla underbara mamma & uffe för den fina blomman  kram från oss alla!!


GOD JUL önskar vi Er alla! kram Anna-Carin, Filip & Janne