dan före doppare dan! hittade ett gamalt inlägg som inte blivit upplagt från julen 2009

publicerat i Mobilblogg:;
och idag har vi hunnit med massor. janne har jobbat som vanligt men kom hem med mats vid halv 10....sällskapade med oss 30 min. sen så somnade filip och sov till halv 12 då nelly och evelina ringde på dörren...då blev de öunch för de båda barnen...filip var väldans matfrisk som vanligt men nelly var ovanligt kinkig men banan och en macka gick iaf. ner. kanske nå tänder eller så på G hoppas de för mamma evelina´s skull! *kramar om*
sen busade barnen som aldrig förr och då de gått hem så tog filip en tupplur på 30 min...sen kom pappan hem till allas vår stora glädje!
då passade mamman på att ta en dusch, och sedan börja rulla in mot staden...skulle göra stopp i birsta för att köpa mat till kissarna och hämta mina älskade byxor plus lite annat:) sen vidare mot parkerings garaget i stan...tänkte så bilen skulle få stå med värmare å tina av lite...var sedan till therese för att bli finare i håret....ångrar nu att jag inte tog en före bild nu när jag tagit en efter bild.....men de vart en helt ny anna-carin som gick där ifrån....Made By Tess! lika nöjd som alltid med andra ord! saknar ju även min anna som är hemma å myser med sin lilla goa jänta!
när jag var klar hos frissan så for jag till ica maxi för att handla de sista och lite andra nyttogrejor. var väldans ur plockat på hyllorna...tom slut på Oboý refill påsar..
har sedan jag kom hem fixat världens finaste gran...förstår inte hur jag kan va så bra att de blir lika fina varje gång...(då vi väl har en stor gran) kanske beror på att de görs i källaren...haha tog upp pyntet oxå men måste nog förnya pyntlådan till kommande år....blir väl gran varje år nu framöver kan jag tro med barn i hushållet!
har sedan slagit in klappar och gjort rocky road...funkade bra utan premium 70% choklad oxå men kanske hade blivit ännu bättre om de varit som de ska och då även med mini marsmallows...men de har varit slut på ica i veckor:( gott gott blev det iaf.
janne har gjort skinkan ååh de lukar så ljuvligt!!

gud så de kliar och små sticks överallt av håret.....:(

tack snälla underbara mamma & uffe för den fina blomman  kram från oss alla!!


GOD JUL önskar vi Er alla! kram Anna-Carin, Filip & Janne
 

Kommentera inlägget här :