magsjuka,bvc och sol

publicerat i Elias Uppdatering, Mitt liv som jag ;);
ja magsjukan har satt sina spår på vår minsta familjemedlem, nämligen elias....vi var på extra koll igår eftersom han hade ökat lite i vikt förra gången men trodde då att de var för han börjat röra sig mer och så men ville ändå kolla....men så har han ju nu haft både magsjuka och förkyld och då inte velat äta så mkt. förrän nu när de börjar ordna till sig lite igen....så han hade inte gått upp nått snare gått ner allt som han hade gått upp då jag var å vägde själv för 1 månad sedan....men magsjuka tog hårt på de små sa hon....så om han börjar äta och gå upp i vikt igen så behövde vi inte komma dit innan 1 års kollen i slutet av april men om han inte äter så skulle vi boka in en ny väg tid om 1 månad.....men tror och hoppas han kommer börja öka så sakteliga igen....gapar ju efter mat så fort han får så:) han hade i alla fall dragit i väg på längden så de var ju skönt....då vet man ju att de inte är nå tok så utan säkert bara att han varit sjuk som gjort vikten.... håller tummarna att vi är på banan snart igen! han får ju äta så fort han vill:)
fick ju även bekräftat de som jag själv tycker om sjuka barn och syskon på fsk. att har man ett av barnen sjuk så ska alla vara hemma från fsk. eftersom de drar med smittan så de går runt runt....tack för att jag tänkte rätt inför framtiden! och varför släpa upp de sjuka barnet bara för att ta syskon till fsk istället för att vara hemma å mysa i lugn och ro. är väl ingen som sagt de är lätt att han barn och att de bli gnälligare när de är sjuka de får man ta och att syskon blir otålig av att vara hemma frisk...men kanske man har nån mor/far förälder som kan de kan vara med eller föräldrars syskon..... och att man tar ett par extra friskdagar hemma innan man sätter dem åter i förskolan så man är säker att de är pigga och har hämtat energi, ja man får helt enkelt hoppas att vi ska ha tur med lite sjukdomar när de båda går på fsk.
 
skönt nu med sol ute! hoppas de håller i sig lite så kan vi vara ute alla efter dagis hämting och åka lite pulka med lilleman oxå! han sover just nu på altanen och ska äta lunch bara han vaknar!
 
ja och idag blir vi själv då pappan far till östersund för möte imorgon och kommer åter på kvällen....men de ska väl gå bra det oxå antar jag bara middan är intagen så brukar de vara lugnt:) just nu har jag ju en bebis som tom när han sitter på golvet nedanför fötterna så gråter han:) hoppas denna period med separationsångest närhet är över snart:)
 
 
ha en underbar onsdag alla!!

Kommentera inlägget här :