Natta stor prinsen

publicerat i Syskonen bus;

Sitter just i skrivande stund i filips säng i väntan på att han ska slappna av och somna.... Men mkt som rör sig i de där huvet....😉
Idag har varit en okej dag trots mer eller mindre sjuka barn, elias har varit på hälsocentralen som de visst heter här numer ist vårdcentral... Jojo man lär sig nå nytt varje dag men nog har jag för mig de alltid hette hälsocentral när jag var liten i brunflo?!?!
Han var så duktig, satt still i min famn... Inte så roligt förstås å låta dem kika i öronen.... Men man får gnälla lite när man är sjuk och hos dr. Ingen öron/lunginflammation iaf så de var ju skönt och alldeles rätt å gå dit innan helgen ist för akuten eller primärvården.... Å var de nått som inte lät bra el blev sämre till veckan så vare bara komma tillbaka för huset stog kvar sa den andre dr till elias😉 trevlig personal var det, glatt överraskad!
Vi skulle fortsätta slm vi gjort så då gör vi så!
Somnade gott ute i vagnen sedan och sov 2 1/2 timme sen mös vi och åt innan vi for på ica och handlade!!

Nu tror jag stor prinsen sover!!!

Ååh vad jag älskar mina barn och hoppas de blir friska snart!!
Men hade visst varit många barn hemma i veckan med magsjuka ( läst på webb info från fsk) så hoppas nu för allt i världen att alla är hemma med sina barn de där 48 timmarna från sista kräkning eller toabesök och helst längre så barnen är riktigt pigga och de inte tar om!!!

Trevlig fredag kväll alla!!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Momma:

Problemet med att de smittar varandra på förskolan sa de i radion var för att föräldrarna när de hade ett sjukt barn hemma så skickade de syskonet till Fsk...smitta kan man ju ha utan att vara sjuk. Klart att Jämtland var före också i detta att det är en Hälsocentral, de ska jobba förebyggande. Morbror Lennart ville forska i det där varför det hette hälsocentral i Jämtland...vet inte hur det gick.

Kommentera inlägget här :