Snart tillbaka på mattan...

publicerat i Filip uppdatering;

Jo vi har haft magsjukan på besök i vårt hus... Den ända som tycks klara sig är janne... Började i tisdags när jag var på träningen när jag fick upp maten nästan men tänkte inte så mkt på det utan de var väl för jag tog i å inte van... Men på väg hem kände jag bubbel i magen å sprang rakt in på toa när jag kom hem men kändes ändå " lugnt". Gick å duscha medan jag var ok tänkte jag.... Tur de för 21:30 kommer filip upp å säger han har kräkts i sängen.... Å medan han säger de så kom de mera.... Som tur va hade jag innan tagit fram en hink om jag skulle bli dålig...( man har ju fått erfarenhet med åren att både hink å toa är bra å ha).... Och nu förstår jag varför min pappa in klarar torka kräks från mig när jag vart åksjuk osv. Utan å kräkas själv..... För precis så var de nu:( å en bebis på det och en man med telefon jour.... Tok snöade ju även ute så kan ju tänka att den lyste röd hans mobiler....kan tro de var kaos där ett tag på bällsta:)

Nu 2 dar efter känns kroppen tom, åt lite yoghurt å blåbärssoppa igår vilket allt kom upp igår kväll så 20:30 gick vi å la oss då barnen väl sov så imorse kände man sig rätt pigg på sömn fronten... Janne har fortf. klarat sig förutom feber och frossa orkeslös igår..

Nu hoppas jag de dröjer länge till denna bantningskur kommer nästa gång!!

Himla typiskt att de kom just nu oxå vi som skulle varit på 4 års kontroll idag men den får vackert vänta.... Kanske hostan försvinner oxå.

Kommentera inlägget här :