snö snö snö

publicerat i Mitt liv som jag ;);
allt jag ser är snööö, ja jag vet att de är mitten på februari...snart slutet och de är helt naturligt att de snöar då....men måste de snöa flera dagar i rad.....fast egentligen tycker jag ju de är mysigt, är bara så förbaskat jobbigt å gå med vagnen i måddet som blir på vägarna. klart bra träning förstås, man ska ju se allt positivt!?!

idag är det torsdag och alla hjärtans dag, fast i våran familj är det fredag för alla utom pappan....då filip går sista dan på fsk för denna vecka:)
igår när jag kom hem från träningen så tog jag ut svängen för att komma in på gården (måste de då grannen inte tar bort snön framför sitt staket som är innan vår uppfart) å till min stora glädje ser jag traktorspår och en bred fin uppfart....jaaa henke har varit här med traktorn och tagit bort lite snö så vi får plats igen....tack tack tack bästa du! så nu kan man fortsätta och kasta upp snö på det nya vallarna....även brevbäraren/tidningsbudet har fått bra väg nere vid lådan....alltså borde alla nu vara nöjda och glada:)

nepp nu lite slapp och kaffe!

Kommentera inlägget här :