11 år den 11/1-13

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja den 11 januari firade vi 11 år tillsammans så vad passade då bättre än att slå våra påsar ihop på riktigt och säga JA till varandra i kyrkan. har funderat fram och tillbaka lääänge, om/när, ska/ ska inte, hur/var.....ja många tankar har de varit så slutade med oss själva,barnen och Elias faddrar Emse och Peppe.
en kall fin dan var det denna fredag! inte alla dagar man börjar i kyrkan direkt:) himla mysigt var det där iaf med fin belysning,ljus och värme! fint och enkelt var det precis vad som passar för oss! filip tyckte de var spännande att vara i kyrkan och fick denna gång hjälpa lars att ringa i klockorna :) *mallig kille sen kan jag lova*
 
sen var de dags att tala om för familjen och närmsta vännerna! en del trodde på oss och andra inte....tackar för den respekt som många av dem alla visade genom att inte skriva eller säga nått på facebook förrän vi själva gjorde det!
 
barnen var så duktiga och fina!
 
brudskål

janne hade fått äran att enligt tradition fixa brud buketten! så himla fin! han kan min karl.....tydligen enklare att fixa blommor jag verkligen älskade än de är att plocka rätt bland lösgodiet på ica:)
 
och igår då var vi och firade Marta som fyllde 30 år igår. filip han fick åka med moster och moffa upp till farfar och farmor i fredags eftermiddag och elias lämnade vi hos emse och peppe på gärde där vi själv sov oxå. så första gången på snart 9 månader som vi var helt barnfri en kväll och kunde parta loss...kändes faktiskt bättre och lättare än jag trott men kanske för att jag litade fullt på dem och vet att han trivs och är lugn där:) klart lite konstigt kändes de ju allt ändå...dessutom fick vi lyxen att sova själv i natt så vi fick lite sovmorgon:) tack tack kära ni! så halv 9 gjorde jag morgon! elias han hade vaknat vid 6 när manne hade väckt dem alla....skönt de inte var elias som väckte alla:P
 
 

 
( Jag älskar dig Jan Mikael Mattsson )
 
 
 
 
filip hjälper lars att ringa i klockorna denna fredag morgon!
 
 
 
Syskonen bus!
 
 
over and out // fru Eriksson och herr Mattsson
 

Kommentera inlägget här :