inte ont men de känns:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
härlig känsla det, när man tränat men inte har riktigt träningsvärk men de känns att man gjort nått då man är lite öm här och där.....då känner man sig duktig!
sitter just nu i soffan efter en prommis till och från förskolan för att lämna filip, elias han somnade i vagnen när vi nästan var framme där och sover nu ute i vagnen på altanen! underbara mys bebis! vaknade ju rätt tidigt vid halv 7 så var nog skönt för honom att somna lite nu efter frukosten!
 
sitter och överväger om jag ska tvätta lite kanske, eller om alla har kläder så de klarar sig....vet ju att filip skulle behöva lite mer mjukisbyxor då de är oftast dem som tar slut fortast....resten av kläderna räcker...klart han skulle nog kunna behöva lite fler långärmade tunna tröjor också, får ta en tur till kapp ahl framöver å se om de har nå bra priser...brukar ju ha mkt. 3 för 2 osv.
 
 
sen i eftermiddag när vi ska hämta filip på fsk så ska vi på fika och vernisage där för att se grisarna de gjort....de har visst läst sagan om de 3 små grisarna tror jag de var.....ska bli spännande!! pappan skulle oxå försöka komma hem till dess!! sen i eftermiddag så ska jag på jobbet och hämta jenny sen blire lite kompis mys tid på birsta, surra, äta och kika....ja kanske köpa nått oxå för lite av pres.korten jag fick när jag fyllde år:)
 
tjing!

Kommentera inlägget här :